Görgessen

Egyéb

ÍGY TÁMOGATHATJA FELAJÁNLÁSÁVAL AZ ALBERT ALAPÍTVÁNYT

ÍGY TÁMOGATHATJA FELAJÁNLÁSÁVAL AZ ALBERT ALAPÍTVÁNYT

Az Albert Alapítvány adószáma: 18296147-1-43. Köszönjük felajánlásaikat!

Ebben az évben is rendelkezhet a személyi jövedelemadó 1+1 százalékáról, legkésőbb 2024. május 20-ig, az szja-bevallástól függetlenül is. Mindez önnek nem kerül semmibe, viszont nagyon sokat segíthet vele! Kérjük, felajánlásával támogassa ön is az FTC klubalapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt!

Az alapítványról

Az Albert Alapítványt (eredeti nevén Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány) két magánszemély alapította még 2010-ben, első elnöke a 2011 októberében elhunyt névadó, a legendás Császár, Albert Flórián volt. Az alapítvány nem sokkal az egyetlen magyar aranylabdás halála után vette fel ma is használt nevét.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Az alapítvány az elmúlt években több száz olyan utánpótláskorú sportolót karolt fel, akik eredményeikkel, hozzáállásukkal és szorgalmukkal méltóképpen képviselik az FTC-t. Közöttük vannak, akik kiemelt támogatásban részesültek. Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány a kiemelt, szakosztályi versenyzők támogatása mellett több tehetséges labdarúgót is támogatott már.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány alapítása óta jó néhány olyan projekt is elindult, amelyből azóta hagyomány lett. Ilyen például a Fradi Családi nap, melyet minden évben megrendeznek, illetve az Albert Flórián emléktorna-sorozat. Emellett elindult egy iskolai akció is, melynek keretében a diákokat a rendszeres sportolással, ennek előnyeivel, élményeivel ismertették meg, ebből nőtte ki magát a Fradi Suli Program. Az FTC klubalapítványa ezen kívül díjakkal ismeri el legjobb sportolóinak teljesítményét, de minden évben Albert-életműdíjjal díjazza a legjobb nevelőedzőt is.

Hivatalos információk adója 1%-ának felajánlásához

Benyújthatja elektronikus úton

– az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy

– az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be

– a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,

– az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,

– a 23EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a 2024. május 20-ai határidő jogvesztő.

Az Albert alapítvány adószáma: 18296147-1-43

Ezen a linken elérheti az EGYSZA lapot kiegészítve az Albert Alapítvány adószámával!

Támogatást előre is köszönjük!

01.