Fradi Családi Nap

Az Albert Alapítvány minden nyár végén megrendezi a Fradi Családi Napot az FTC-MVM Sportközpontban.

Az elmúlt években hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó vasárnapján az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány az FTC-MVM Sportközpontban megrendezi a Fradi Családi Napot.

Az ingyenes rendezvényen reggel 9 órától délután 17 óráig izgalmas sportprogramok és játékok várják a résztvevő gyermekeket és szüleiket, kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

Az FTC szakosztályai bemutatókkal színesítik a Fradi Családi Nap programját. Sok aktív és korábbi ferencvárosi sportolóval is találkozhatnak a résztvevők a Népligetben, ahol megtapasztalhatják, hogy a Fradi valóban egy nagy család. Emellett autogram óra keretében aláírások is gyűjthetők népszerű sportolóinktól.

A műfüves pályán a legkisebb korosztály kedvelt kiegészítő programja a játékváros, kalandpályával, ugrálóvárral, vízi dodzsemmel, nagy babajátszóval. Az Alapítvány dolgozói minden évben olyan különleges programokkal is készülnek, mint a paintball, az élő csocsó, vagy az óriás jenga, sakk és malom.

Általános és közkedvelt programpont a zumbaóra, akik pedig megéheznek, a Liget étterem jóvoltából grillezett és bográcsos ételeket fogyaszthatnak, de évről-évre feltűnik a fagylalt- és kürtőskalács-árus is a Családi Napon.

A rendezvény állandó vendége a Fradi Shop, így mindenki kedvére válogathat a Fradi legújabb saját márkás termékeinek kínálatából.

A házigazda és a hangulatfelelős rendszerint az ősfradista Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, akinek jóvoltából egész nap szól a zene!

Íme, a legutóbbi Fradi Családi Nap legjobb pillanatai!