Görgessen

Egyéb

Alapítványunk fiatal tehetségeit díjaztuk

Alapítványunk fiatal tehetségeit díjaztuk

Az Albert Alapítvány támogatásával megrendezett díjátadón 39 fiatal sportolónk vehetett át elismerést.

A Ferencvárosi Torna Club mindig nagy hangsúlyt fektet az utánpótlás korú sportolók megfelelő nevelésére, ehhez hozzátartozik, hogy eredményesség esetén a jutalmazás sem marad el. Február 1-jén, csütörtökön a Groupama Arénában rendezték meg a 2023-ban legeredményesebb ferencvárosi utánpótlás-versenyzők díjátadóját, amely az Albert Alapítvány támogatásával jött létre.

A 2023-as teljesítményük alapján idén 39 Fradi-sportoló kapott elismerést, köztük 17 olyan, akit egy évvel ezelőtt a 2022-es eredményéért is díjaztunk. Olyan kiválóságokat köszönthettünk, mint a felnőtt és az U20-as vízilabda-válogatottal is vb-aranyat nyert Molnár Erik, a junior vb-aranyérmet követően junior Eb-győzelemmel és felnőtt vb-éremmel büszkélkedő úszó, Fábián Bettina, valamint a férfi kézilabda-válogatottba berobbant Imre Bence, aki aktív részese volt a történelmi Eb-5. helyet megszerzett nemzeti csapatunknak.

A díjakat (oklevél, emlékérem és pénzjutalom) a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor, valamint Albert Magdolna, az Albert Alapítvány ügyvezetője adta át fiatal sportolóinknak.

– Mit élvezek a legjobban sportvezetőként? Ezeket a pillanatokat. Itt lehetek most veletek és köszönetet mondhatok az egész Fradi család nevében. Fantasztikus eredményeket értetek el, Európa és a világ legjobbjai lettetek. Tudjuk, a sport valódi értelme, hogy neveljünk: sportolókat és embereket is. Ti már elindultatok az úton, de ez az út hosszú és rögös. De ránk mindig számíthattok, hiszen mindent szeretnénk nektek megadni, hogy sikeresek legyetek! És abban bízom, hamarosan találkozunk majd, amikor felnőtt világbajnokként, Európa-bajnokként vagy éppen olimpiai bajnokokként köszönthetünk titeket! – mondta a Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor.

01.