Görgessen

Egyéb

Jön a tizedik Fradi Családi Nap!

Jön a tizedik Fradi Családi Nap!

Augusztus 29-én már tizedik alkalommal kerül sor a Fradi Családi Napra az Albert alapítvány rendezésében.

Az utóbbi években hagyománnyá vált, hogy augusztus utolsó vasárnapján az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban megrendezi a Fradi Családi Napot. Kilenc sikeres rendezvény után a sorozat az idén is folytatódik, méghozzá augusztus 29-én, vasárnap 9.00 és 17.00 között!

A reggel 9.00-kor kezdődő rendezvényen találkozhatnak klubunk klasszisaival, megnézhetik, hogy hol készül nap mint nap a Bajnokok Ligája csoportköréért játszó labdarúgócsapatunk. Emellett bemutatkoznak a Ferencvárosi Torna Club szakosztályai, de volt és jelenlegi sportolók részvételével lesz autogramosztás, illetve színpadi interjúkat is hallhatnak kedvenceikkel.

Emellett készülünk ugrálóvárral, paintballal, rudas csocsóval és megannyi kézilabdás játékkal is, ráadásul a 2022-es kézilabda Európa-bajnokság szervezői meglepetésekkel készülnek. Azt tehát garantáljuk, hogy egyetlen gyermek és felnőtt sem fog unatkozni nálunk.

A zenéről és a jó hangulatról ezúttal is a fradista lemezlovas, DJ Dominique gondoskodik majd. A gyermekeket Játékvárossal várjuk, ahol lesz malom, jenga, és gyermek játszóház is, de a FradiShop termékei egész nap megvásárolhatóak lesznek!

01.