Görgessen

Egyéb

A legenda örökösei

A legenda örökösei

Az ünnepi időszak közeledtével idén másodszorra díjazta legkiemelkedőbb sportolóinkat az Albert Alapítvány.

A klubunk és a magyar labdarúgás egyetlen aranylabdásának szellemiségét tovább örökítő Albert Alapítvány újabb elismerésekben részesítette legkiemelkedőbb sportolóinkat.

November 22-én előbb a tavalyi alkalomhoz hasonlóan szponzorként segítette elő az akrobatikus torna sportágra kiírt Fradi Kupát, majd ezt követően a női kézilabda csapatunk Fleury elleni Bajnokok Ligája mérkőzésének szünetében köszöntötte a Háfra Noémi, Hlogyik Petra, Suba Sára triót, akik ifjúsági Eb-bronzérmet nyertek a korosztályos kézilabda válogatottal.

Az ősz végéhez közeledve pedig november 25-én hat ferencvárosit is díjazott alapítványunk! A Fradi szerdai vízilabda mérkőzése előtt Pohl Zoltán, Kolozsi Marcell, Vogel Soma és Vogel Simon kapott jutalmat és elismerést a junior Világbajnokságon szerzett bronzéremért, illetve Jansik Szilárd az egyetemisták olimpiáján, az Universiaden szerzett arany érméért.
Albert Flórián Életmű-díjat kapott továbbá Kádas Géza, aki 1986 óta számos olimpikont és válogatott játékost nevelt ki a Ferencváros számára.
Gratulálunk!

01.