Görgessen

Egyéb

Szép eredmények

Szép eredmények

Jól szerepeltek akrobatikus tornászaink a XI. Fradi Kupán.

November 22-én az Elek Gyula Arénában rendezték meg a XI. Fradi Kupát, amely egyben Albert Flórián emlékverseny is volt. A megmérettetésen jól szerepeltek szakosztályunk sportolói, hiszen minden korosztályban szépen szerepeltek a zöld-fehér sportolók.
Az újoncok között a Gulyás Dorina-Temesi Krisztina-Bagdács Szonja hármas a negyedik lett, a Farkas Lara-Petrányi Petra-Bősze Rozina trió pedig az ötödik helyen végzett.

A gyermek korosztályban a hármasoknál Vadász Virág-Kiss Nanett-Varga Büszke Borbála ezüstérmet nyert, a Nagy Dorottya-Gulicska Laura-Horváth Emília trió pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel. A női párosoknál második lett Buzási Éva-Ozsvár Klára duó, a Nyári Zsolt-Vadász Helena és a Varga Levent-Kőhler Csaba kettős pedig a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

A serdülő II. korosztályban Dimeth Nikolett-Dávid Abigél első lett, a serdülő I-ben pedig Sebestyén Liliána-Horváth Eliza-Dienes Kinga hármas győzött, a Schmid Dorina-Tóth Jordána-Kasztner Noémi hármas bronzéremnek örülhetett. Párosban a Balogh Alexa-Szabados Molli Rebeka duó volt legyőzhetetlen.

A felnőtteknél a Mihály Hanna-Kis Hanna-Győrffy Fanni és Szombauer Kristóf-Bíró Kitti páros, valamint a Herczeg Piroska-Herczeg Panna-Kálmán Eszter trió nyert aranyérmet.

01.