Görgessen

Egyéb

Második helyen

Második helyen

A hétvégén az Építők pályánál található sátorban rendezték meg az Albert Flórián nemzetközi jégkorong tornát.

Március 13. és 15. között rendezték meg Albert Flórián jégkorong tornát, az eseménynek az Építők sporttelepen található jégkorong sátor adott otthont. A nemzetközi megmérettetésen a Zvezda, a Vasas és a Szeged voltak csapatunk ellenfelei.

Az első napon a nyitómérkőzésen a Fradi a Szegeddel csapott össze, a találkozót a zöld-fehérek nyerték 5-1-re. A szombat is jól sikerült a mieink számára, hiszen a 2002-2003-as korosztályunk minkét meccsén győzött, a délelőtt a Zvezdát sikerült megverni 8-4-re, majd délután pedig a Vasast múlták felül 4-2-re fiataljaink.

Vasárnap az elődöntőkkel folytatódott a torna, a Fradi a Szegeddel játszott, a mérkőzésen utánpótlás-csapatunk igazi gólparádét tartott, hiszen 12-1-re győzött a Ferencváros. A fináléban sajnos nem sikerült megverni a Vasast, így az ezüstéremnek örülhetett csapatunk, a torna gólkirályi címét Horácskó Márk nyerte el.

Szakács Ferenc, edző, Ferencváros:Büszke vagyok a csapatra, hiszen egy nagyon erős mezőnyben sikerült megnyerni az ezüstérmet. Egy jól szervezett tornán vehettünk részt, ahol biztatóan játszottunk, erre az eredményre lehet építeni a jövőben.”

Március 13.
FTC – Szeged 5-1
Vasas – CRV Zvezda 5-0

Március 14.
Szeged – Vasas 4-10
CRV Zvezda – FTC 8-4
FTC – Vasas 4-2
CRV Zvezda – Szeged 0-12

Március 15.
FTC – Szeged 12-1
Döntő: FTC – Vasas 2-6

01.