Görgessen

Egyéb

Két aranyérem a 19. Fradi Kupáról

Két aranyérem a 19. Fradi Kupáról

A 19. Fradi Kupa Akrobatikus Torna Albert Flórián emlékverseny május 6-án szombaton került lebonyolításra az Elek gyula Arénában. A csarnok berendezése szülői segítséggel már pénteken este megkezdődött, hogy a verseny napjára minden készen álljon és a szokásos magas színvonalú versenyt tudjuk megrendezni. A visszajelzések alapján, -edzők, bírók, versenyzők- mindenki meg volt elégedve és a vár színvonalon kapta a szolgáltatást.

A Fradi Kupa országos lefedettségű verseny, ami egyben az októberben megrendezésre kerülő Európa-bajnokság kvalifikációs versenye is, 9 klubból több mint 200 versenyző vett részt a legkisebb, gyermek korosztálytól a legnagyobb, junior korosztályig.  Jelenleg a szakág utánpótlás korú versenyzőkkel rendelkezik.

A Fradi akrobatikus torna szakosztálya 19 versenyzővel indul a Kupán, sajnos a tavalyi magyar bajnok 12-18-as hármasunknál sérülés történt, így ők most nem tudtak indulni. Az új összeállítású 12-18 éves korosztályú vegyes páros egységünk statikus gyakorlattal bemutatózott a versenyen szép reményekkel.

A Fradi Kupán két egységünk arany érmet, három ezüstöt és egy bronzérmet szerzett, valamint két egységünk a negyedik helyen végzett.

Mint minden évben, idén is az érmes helyezettek saját tervezésű Tiffany éremmel gazdagodtak, ami már hagyományosa a Fradi Kupák védjegye!

 

1.      hely Gyermek leány hármas Barna Kata- Kiskartaly Mila – Kóré Adél
1.      hely Serdülő leány páros Bancsi Alíz – Kutas-Kun Amarílisz
2.      hely Serdülő leány hármas Kelemen Zsófia-Sándor Zita- Uhlik Balnka
       4.   hely AGG 11-16 női páros Schneider Lara -Varga Lili
       4.    hely AGG 11-16 női hármas Brandt Kinga -Fóti Zsófia – Szilágyi Eszter
2.      hely AGG 12-18 Női hármas Király Jázmin- többi versenyző Balance ATC
2.      hely Junior Női hármas Dimeth Nikolett – Vadász Heléna- Akro Art SE
3.      hely Junior Női hármas Buzási Éva- Horváth Éva-Vadász Virág

 

A verseny megrendezéséhez az Albert Alapítvány is nagyban hozzájárult, ezúton is köszönjük szépen az érmek, kupák beszerzésének a támogatását!

01.