Görgessen

Egyéb

Kiállítás

Tökölön a kiállítás

Tökölön a kiállítás

Május 25-től csaknem egy hónapig Tökölön látható az egyetlen magyar aranylabdás futballista relikviáiból összeállított Albert Flórián Emlékkiállítás.

Az Albert Alapítvány jóvoltából az Albert Flórián Emlékkiállítás az elmúlt időszakban több mint húsz helyszínen volt megtekinthető, még a Felvidékre is ellátogatott (az erről készült beszámolónk ITT található).

Az egyetlen magyar aranylabdás futballista személyes tárgyaiból és ereklyéiből összeállított tárlat ezúttal ismét útra kel a Népligetből! Május 25-én, pénteken a tököli Városi Sportcsarnokban tartják a 25. Albert Flórián Emlékkiállítás megnyitóját.

A megnyitó előtt köszöntőt mond Hoffman Pál, Tököl város polgármestere, korábbi válogatott kézilabdázó, valamint a Tököl VSK elnöke és a korábbi válogatott labdarúgó Hamar István.
A köszöntőt követően ünnepi megemlékezést tart Szilágyi István korábbi magyar és világválogatott kézilabdázó, majd hivatalosan is megnyitja a kiállítást Albert Flórián lánya, az Albert Alapítvány ügyvezetője, Albert Magdolna.

A tárlat június 17-ig ingyenesen tekinthető meg a Tököl Városi Sportcsarnokban.

Nyitvatartás: hétfő-péntek 10-19 óra között, szombaton 14-18 óra között, vasárnap 9-10 óra között.
Helyszín: Tököl Városi Sportcsarnok, 2316 Tököl, Aradi utca 56.

01.