Görgessen

Egyéb

Kiállítás

Megnyílt az „50 éves az Aranylabda” kiállítás

Megnyílt az „50 éves az Aranylabda” kiállítás

Már látogatható az „50 éves az Aranylabda” kiállítás a Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban.

Hétfőn megnyílt az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sport Alapítvány „50 éves az Aranylabda” című kiállítása a Fővám téri Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban.

A megnyitón beszédet mondott a legendás Császár lánya, Albert Magdolna mellett Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője is.

A Ferencváros legendája, Albert Flórián 50 évvel ezelőtt, 1967. december 4-én nyerte el az Aranylabdát. A Császárról és az évfordulóról megjelent korábbi írásunk ITT érhető el.

A kiállítás Albert Flórián életének fontos epizódjai mellett az Aranylabda további díjazottjait is bemutatja, sporttörténeti kontextusba helyezve a Császár elismerésének értékét.

A kiállítás minden nap 10.00 és 18.00 között látogatható. A január 11-ig megtekinthető tárlatról a keddi Fradi TV-ben további részleteket tudhat meg.

01.