Görgessen

Egyéb

Jótékony Fradi-futók

Jótékony Fradi-futók

Az Albert Alapítvány váltóban, Lisztes Krisztián pedig Kovács Istvánnal kiegészülve futott a gyermekekért.

Szombaton és vasárnap zajlott a 31. Budapest Spar Maraton, amelyen váltóban elindult az Albert Alapítvány csapata, illetve Lisztes Krisztián is, akit Kovács István segített a távon. A Ferencváros képviseletében induló sportolók ugyanakkor ez alkalommal nem klubunkat képviselték elsősorban, hanem a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat által üzemeltetett Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei voltak, hiszen futásukkal egy rendkívül költséges, de annál hatékonyabb eszköz, egy mobil ultrahang megvásárlását támogatták.

Az Albert Alapítvány csapatában az FTC Kereskedelmi Kft. vezetője, Horváth Róbert, csapatunk erőnléti edzője, Bali Péter, a Fradi Shop menedzsere, Temesvári Zoltán és klubunk fotósa, Micheller Szilvia futott, akik a férfiváltó mezőnyében is jó eredménynek mondható 3 óra 50 perc 26 másodperces eredménnyel értek célba.

Ők is, és a végül Kovács Istvánnal kiegészülő Lisztes Krisztián is futásukkal hívták fel a figyelmet a gyermekmentés fontosságára. Az általuk támogatott Gyermekrohamkocsi 17 esztendős fennállása alatt több mint 40 000 gyermeket mentett meg gyors és szakszerű munkájával, amely még professzionálisabb lehet a mobil ultrahang berendezés megvásárlásával.

A német és magyar bajnok Lisztes Krisztián és a gyermekek érdekeiért rendre érdemben kiálló Albert Alapítvány felhívásával sokakat cselekvésre sarkallt, mellettük pedig Ön is adakozhat a Gyermekrohamkocsi fejlesztéséért a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány számlaszámára: CIB BANK 10700079-26823100-51100005.

Kép: Gyermekrohamkocsi Facebook oldal

01.