Görgessen

Egyéb

Fradi Családi Nap

Fradi Családi Nap

Az Albert Flórián Alapítvány augusztus 30-án, vasárnap rendezi meg a IV. Fradi Családi Napot.

Az FTC hivatalos alapítványa, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás-, és Sport Alapítvány 2015. augusztus 30-án, vasárnap reggel 9 órától 17 óráig rendezi meg a IV. Fradi Családi Napot a klub Vajda Péter utcai népligeti sportcentrumában. A belépés ingyenes!

Mi is az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sport Alapítvány Fradi Családi Nap? Ismét, immár negyedszerre egy olyan alkalom, amikor ismét együtt vannak azok, akik élnek-halnak a Ferencvárosért kortól és nemtől függetlenül és sokadszor is megtapasztaljuk, hogy mi mindannyian egy nagy család tagjai vagyunk.

Az előző évek rendezvényeinek sikerein felbuzdulva az Albert Flórián Alapítvány és az FTC idén augusztusban is újra megrendezi a Fradi Családi Napot, amelyre szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, fiatalokat és idősebbeket egyaránt a Népligetbe. Ismét itt egy alkalom, hogy személyesen is találkozz a Ferencváros jelenlegi és egykori sportolóival, legendáival, akiktől megtudhatod, hogy milyen felemelő, páratlan érzés és élmény is egyben az FTC címeres mezében pályára lépni. Ismét egy lehetőség részt venni számtalan ingyenes programon a felújított, megszépült és folyamatosan fejlődő Népligeti Sporttelepen! A Ferencváros 17 szakosztályának képviselői jelentik a biztosítékot arra, hogy mindenki felhőtlenül jól érezze magát augusztus utolsó vasárnapján, hiszen ott lesznek a futball-, a kézilabda-, a vízilabda csapat és a többi sportág játékosai és vezetői is.

A 9 órakor kezdődő eseményen nem csak számos szórakoztató, játékos program várja az érdeklődőket, hanem a tudatos egészségre nevelés jegyében is lesznek különböző bemutatók, programok.

Egészségnap:
– Kerékpáros közlekedési biztonságprogram
– Kresz pálya
– Decathlon sportjátékok
– Zebra zebi foglalkoztató szőnyeg
– MOL-Bubi bemutató
– Játékváros, arcfestés, hennafestés

Játékváros:
– Eurobungee
– Paintball
– Rudas csocsó
– Vízidodzsem
– Vízigolyó
– Vonatos akadálycsúszda
– Gyerekjátszó
– Dzsungel csúszda
– Rodeó foci
– Trambulin

Budapesti Közlekedési Központ rendezvények:
– KRESZ kerékpáros tanpálya
– MOL BUBI bemutató

Decathlon játékos sportversenyek

Házigazda:Várkonyi Attila (DJ. Dominique)

A belépés díjtalan, várunk minden Fradistát és Fradi iránt érdeklődőt szeretettel! A sporttelep a Vajda Péter utca felöli sorompós kapu irányából közelíthető meg.

01.