Görgessen

Egyéb

Együtt a Fradi-család

Együtt a Fradi-család

Ingyenes Családi Nap a Fradinál a Népligetben! Kiváló programok, remek játékok, egészségnap és zöld-fehér fiatalok minden mennyiségben – INTERJÚ.

Óriási sikere volt a Fradi Családi Ünnepének, amelyen a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki remekül érezhette magát. A zöld-fehér gyerekek és szüleik ezen a hétvégén ismét együtt lehetnek, hiszen az Albert Alapítvány vasárnap Családi napot tart a Népligeti Sporttelepen.

Az esemény pontos menetéről a Császár lányával, az Albert Alapítványt képviselő Albert Magdolnával beszélgettünk.

– Milyen eseményre készülhetnek a kilátogatók?
– Igazi vakáció-búcsúztató családi nap lesz a Népligetben – reggel kilenctől délután 5 óráig. A gyerekek és a felnőttek ingyenesen használhatják a Sporttelepen felépített Játékvárost. Csak néhány izgalmas játékot kiemelve: lesz élő csocsó-bajnokság, vízigolyó, vízidodzsem, kalandpálya, paintball-sátor vagy éppen krokodilcsúszda is. Itt biztosan nem fognak unatkozni a fiatalok.

– Amíg a gyerekek játszanak, mivel foglaljátok el a felnőtteket?
– Minden idősebb számára is nagyon hasznos lesz a vasárnap, hiszen ezúttal első alkalommal a Családi nap egészség nap is lesz egyben. Részt lehet venni talpvizsgálaton, gerincszűrésen, lesz a dohányzásról való leszokást segítő programsorozat, testtömeg-mérés és a házi kedvencek ápolásáról is érdekes tanácsokat tudhatunk meg.

– A Fradi sportolói közül kikkel lehet majd találkozni?
– Bár a labdarúgó-csapat aznap bajnokit játszik, de a sérülés miatt a meccsről lemaradók, így például Holman Dávid és Somalia is ott lesz velünk, természetesen VVK-győztes legendáink, Rákosi Gyula és Szűcs Lajos is tiszteletét teszi. Mellettük, mielőtt a Szuperkupa-döntőre Veszprémbe indulnának, gyors látogatást tesznek a kézis lányok, akiknek együtt kívánhatunk sok sikert. A curling-szakosztály pedig külön programmal kedveskedik, mindenki kipróbálhatja ezt a sportot is.

– Büszkeséggel tölt el, hogy sikerült hagyományt teremteni az Albert Családi Nappal?
– Igen, hiszen nagyon fontos számunkra, hogy a Fradi szellemiségét tovább vigyük generációról generációra. A Családi Napon éppen az történik, ami a legfontosabb klubunk életében: a gyerekek megismerkednek a fradizmussal és szüleik révén ők is igazi zöld-fehér drukkerekké válnak. Aki a jövőben velünk akarja átélni a közös sikereket, mindenképpen látogasson el a vasárnapi eseményre.

01.