Görgessen

Egyéb

Fradi családi és sportnap

Fradi családi és sportnap

Szórakoztató programok és sztárfellépők várnak minden érdeklődőt az Albert Stadion parkolójába augusztus végén.

Augusztus végén nagyszabású rendezvénynek ad otthont az Albert Flórián Stadion parkolója. Az I. Fradi családi és sportnap az Albert Alapítvány fővédnöksége alatt zajlik, amelynek célja, hogy a „Császár” életszemléletével és szellemiségével megegyezően ismét eggyé kovácsolja a Fradi szakosztályait, szurkolóit és sportolóit.

A rendezvényre augusztus 26-án, vasárnap kerül sor, a roppant izgalmasnak tűnő programok már délelőtt 10 órakor elkezdődnek. Az érdeklődőket élő csocsó bajnokság (szervezett keretek között, nyereményekkel), ugrálóvár, mászófal, lovas verseny, kapura lövő verseny, NIKE tesztpálya, valamint bika és szörf rodeó is várja.

Délután fél 5-től a koncerteké lesz a főszerep, a közönség olyan fellépőket láthat, mint például Balázs Fecó, Deák Bill Gyula, Vörös István, Hevesi Tamás, Király Viktor, Tóth Gabi, Hien, vagy éppen Varga Viktor.

A kísérőprogramok, valamint a koncertek mellett természetesen a rendezvényen a Ferencváros legendáival, és valamennyi szakosztályával találkozhatnak, megismerkedhetnek a sportolni vágyók és a rajongók.

A jó hangulatról az esemény két házigazdája, Harsányi Levente, valamint Cooky felelnek majd.

Fontos megemlíteni, hogy az eseményre a Fradi színeiben érkezők ingyen léphetnek be!

I. Fradi családi és sportnap
2012. augusztus 26., vasárnap
Helyszín: Albert Flórián Stadion parkoló

01.