Tornázni öröm!

A Ferencváros női torna szakosztálya idén is megrendezte hagyományos országos leány utánpótlás versenyét a népligeti tornacsarnokban.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, idén is az FTC Népligeti Sportközpont tornacsarnoka adott otthont klubunk női torna szakosztályának hagyományos leány utánpótlás versenyének, az FTC Albert Kupának. A versenyt idén is az Albert Alapítvány támogatta, ők ajánlották fel a győzteseknek járó kupákat, valamint a dobogósok érmeit. A versenyeken minden induló kapott ajándékot. Május 6-án, vasárnap az egész napos versenyen 9 kategóriában 12 egyesület 250 tornásza vett részt. Az ügyes, mosolygós, tehetséges tornászokat és gyakorlataikat pedig a nap folyamán összesen közel 500 néző figyelte. A Ferencváros 12 csapattal, összesen 71 tornásszal indult, és rendkívül eredményesnek bizonyult, ugyanis 8 fradista csapat állhatott dobogóra: bajnok lett az újoncokból álló 6 éves korosztályú csapatunk, a szabad korosztályos I. korcsoportos csapatunk, valamint a korosztályukban egyedül versenyző 11-12 évesek. Értékes ezüstöt nyertek az elit versenyrendszerben szereplő gyermek, kezdő és haladó csapataink. Ami az egyéni elismeréseket illeti, a gyermek haladó egyéni összetettben Szabó Eszter a második, Seres-Kugler Tamara pedig a harmadik helyen zárt. A kezdőknél Sándor Natália 25 indulóból végzett negyedikként. Női torna, FTC Albert Kupa Az FTC korosztályos csapatainak helyezései: Gyermek kezdő csapatverseny (2008-2010): FTC A 2., FTC B 6. Gyermek haladó csapatverseny (2007-2008): FTC 2. Női torna, Zsebibaba FTC Albert Kupa Az FTC korosztályos csapatainak helyezései: I. korcsoport (2012 és fiatalabbak): FTC 1. I. korcsoport szabad korosztály: FTC 1. II. korcsoport (2010-2011): FTC 2. II. korcsoport szabad korosztály: FTC 3. III. korcsoport szabad korosztály: FTC A 5., FTC B 7. IV. korcsoport (2006-2007): FTC 1. IV. korcsoport szabad korosztály: FTC A 3., FTC B 4. További képek az alábbi linken: goo.gl/2jFfwY