1% a jövő Fradijáért

Ugye nem felejtetted el? Május 22-ig még felajánlhatod adód egy százalékát a jövő fradista bajnokainak! Élj a lehetőséggel!

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthetünk vele. Az adó 1% felajánlásra minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól. Az egy százalékos felajánlások határideje munkavállalók, valamint az ÁFA fizetésére nem kötelezett őstermelők számára 2018. május 22. Kérünk minden ferencvárosi szurkolót és szimpatizánst, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1%-ával támogassa a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt! A felajánlás menetével kapcsolatos minden fontos tudnivaló elérhető cikkünkben IDE kattintva. Kérjük szurkolóinkat, éljenek a jogszabály adta lehetőséggel, és támogassák adójuk egy százalékával az Albert Alapítványt! Egy százalék, egy cél, ezer tehetség! Ugye nem felejted el?