Albert Focitábor

Június 24. és július 1. között rendezzük a XIII. Albert Nyári Focitábort Balatonlellén 10-14 éves gyermekek számára.

Ezen a nyáron immáron tizenharmadik alkalommal rendezzük meg a hagyományos Albert-tábort, június 24. és július 1. között. A balatonlellei Albert Nyári Focitáborba 10-14 éves gyerekek jelentkezését várjuk. A résztvevők teljes ellátást kapnak, az edzések mellett pedig vidámpark-látogatás és más izgalmas programok várják a gyerekeket. A tábort követően a legjobbak lehetőséget kapnak arra, hogy az FTC korosztályos csapataiban is megmutathassák tudásukat. Jelentkezni az albertalapitvany@fradi.hu email címen lehet. Szerezzünk együtt felejthetetlen élményeket a Balaton partján! Kedvcsinálóként, íme a 2016-os Albert Nyári Focitáborról készült beszámoló: