1% az utánpótlásért

Kérünk minden fradistát, támogassa adója egy százalékával az Albert Alapítványt, és ezen keresztül a jövő fradista sikersportolóit.

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthet vele. Az adó 1% felajánlásra minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól. Kérünk minden ferencvárosi szurkolót és szimpatizánst, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1%-ával támogassa a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt! A 2010-ben alapított Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány legfontosabb célja és vállalt feladata a névadó hírnevének megőrzése, életművének, emlékének, valamint az egyetemes magyar labdarúgó-kultúra és sportemlékek ápolása, leginkább a fiatal, utánpótláskorú sportolók támogatásán keresztül. A Ferencvárosban jelenleg is több tucat kiemelkedően tehetséges, komoly eredményeket elérő, hozzáállásukkal és szorgalmukkal is példamutató utánpótláskorú sportoló pályafutását segít egyengetni az alapítvány. Emellett az alapítvány égisze alá tartoznak olyan, immáron hagyományos, a Ferencvároshoz köthető programok, mint a Fradi Családi Nap, a számos sportág utánpótlását felölelő Albert Flórián emléktorna-sorozat, vagy az Albert Focitábor. Az alapítvány összes tevékenységéről IDE kattintva tájékozódhat. Az Alapítvány azonban csak akkor tudja a jövőben is ellátni ezeket a fontos és értékes feladatait, ha az FTC-vel szimpatizáló közösség összefog, és lehetőségeihez mérten segíti munkájukat. Erre a 2018-es adózási időszakban is remek lehetőség az egy százalékos felajánlás, ahogy arra listavezető labdarúgócsapatunk tagjai is felhívják a figyelmet! Az egy százalékos felajánlások határideje munkavállalók, valamint az ÁFA fizetésére nem kötelezett őstermelők számára 2018. május 22. Kérjük szurkolóinkat, éljenek a jogszabály adta lehetőséggel, és támogassák adójuk egy százalékával az Albert Alapítványt! Egy százalék, egy cél, ezer tehetség!