Megnyílt a kiállítás

Már látogatható az „50 éves az Aranylabda” kiállítás a Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban.

Hétfőn megnyílt az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sport Alapítvány „50 éves az Aranylabda” című kiállítása a Fővám téri Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban. A megnyitón beszédet mondott a legendás Császár lánya, Albert Magdolna mellett Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője is. A Ferencváros legendája, Albert Flórián 50 évvel ezelőtt, 1967. december 4-én nyerte el az Aranylabdát. A kiállítás Albert Flórián életének fontos epizódjai mellett az Aranylabda további díjazottjait is bemutatja, sporttörténeti kontextusba helyezve a Császár elismerésének értékét.

Együtt a Fradi-család!

Augusztus 26-án reggel 9 órától vár mindenkit a VII. Fradi Családi Nap az FTC Népligeti Sportközpontban! A belépés ingyenes!

Újabb kvóta!

Az FTC tornásza, Balázs Krisztián is kvalifikálta magát az októberi, Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpiára.

Birkózó Albert Kupa

Sikeresen lezajlott az Albert Alapítvány által támogatott birkózó Albert Kupa az FTC Népligeti Sportközpontban.