Megnyílt a kiállítás

Már látogatható az „50 éves az Aranylabda” kiállítás a Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban.

Hétfőn megnyílt az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sport Alapítvány „50 éves az Aranylabda” című kiállítása a Fővám téri Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban. A megnyitón beszédet mondott a legendás Császár lánya, Albert Magdolna mellett Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője is. A Ferencváros legendája, Albert Flórián 50 évvel ezelőtt, 1967. december 4-én nyerte el az Aranylabdát. A kiállítás Albert Flórián életének fontos epizódjai mellett az Aranylabda további díjazottjait is bemutatja, sporttörténeti kontextusba helyezve a Császár elismerésének értékét.

Csodálatos címvédés!

A Ferencváros kajakozója, Keresztes Kristóf megvédte címét a K1 200 méteres számában az Olimpiai Reménységek Versenyén!