Megnyílt a kiállítás

Már látogatható az „50 éves az Aranylabda” kiállítás a Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban.

Hétfőn megnyílt az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sport Alapítvány „50 éves az Aranylabda” című kiállítása a Fővám téri Bálna Budapest kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrumban. A megnyitón beszédet mondott a legendás Császár lánya, Albert Magdolna mellett Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője is. A Ferencváros legendája, Albert Flórián 50 évvel ezelőtt, 1967. december 4-én nyerte el az Aranylabdát. A kiállítás Albert Flórián életének fontos epizódjai mellett az Aranylabda további díjazottjait is bemutatja, sporttörténeti kontextusba helyezve a Császár elismerésének értékét.

Egy százalék

Klubunk a ferencvárosi szurkolók és szimpatizánsok adófelajánlását kéri.

A Mikulás a Fradi otthonába, a Népligeti Sportközpontba is ellátogatott, ahol óriási szeretettel fogadták a gyerekek - VIDEÓ!

Hazai győzelem!

A Ferencváros csapata nyerte a 4. Albert Flórián Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát a Népligeti Sportközpontban.