Hazai győzelem!

A Ferencváros csapata nyerte a 4. Albert Flórián Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát a Népligeti Sportközpontban.

Immár negyedik alkalommal rendeztük meg az Albert Flórián Nemzetközi Utánpótlás Labdarúgó Tornát a Népligeti Sportközpontban. A 2008-as születésű gyermekek számára kiírt viadalon ferencvárosi diadal született. Csapatunk az elődöntőben a Pécset győzte le, így a fináléban az Újpesttel játszott, amelytől korábban a csoportkörben 1-0-ra kikapott. A döntőben azonban fordult a kocka: a Fradi 6-2-re legyőzte lila-fehér riválisát, így a Népligetben tartotta az Albert Torna győztesének járó trófeát! A gólkirály is fradista játékos lett: Kőszegi-Hoffmann Dániel nyerte az Albert díjat. A győztes csapat névsora: Szepessy Máté, Patyó Milán, Gólik Benjámin, Sas Bálint, Kőszegi-Hoffmann Dániel, Vágvölgyi Sándor, Babos Bendegúz, Wébel Máté, Abaházi Demeter, Kertes Barnabás, Horváth Dénes. Edző: Deák Zsolt. – Fontos, hogy az utánpótlásban is szokják már a gyerekek, hogy nemzetközi ellenfelekkel játszanak – mondta a torna névadójának, a legendás Császárnak a fia, ifj. Albert Flórián. – Mivel apu a 9-es mezben játszott, az volt a koncepció, hogy a 9 éveseknek indítjuk el a versenyt, és nagyon örülök, hogy már negyedik alkalommal rendezhettük meg a tornát. Ilyenkor azok a gyerekek, akik zsenge koruk miatt már nem ismerhették apukámat, biztosan hallanak egy-két dolgot a szüleiktől vagy az edzőjüktől, hogy ki is volt az az Albert Flórián.

Érem és kvalifikáció!

Kadet birkózónk, Szabados Noémi ezüstérmes lett a Szkojéban zajló Európa-bajnokságon, így kvalifikálta magát az Ifjúsági Olimpiára!

Tornázni öröm!

A Ferencváros női torna szakosztálya idén is megrendezte hagyományos országos leány utánpótlás versenyét a népligeti tornacsarnokban.

1%: Közel a határidő!

Ugye nem felejtetted el? Május 22-ig még felajánlhatod adód egy százalékát a jövő fradista bajnokainak! Élj a lehetőséggel!