Csokor Erik bronzérmes!

Az Albert Alapítvány által kiemelten támogatott Csokor Erik párosban a 3. helyen végzett a belgrádi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon.

A június végi belgrádi ifjúsági és U23-as kajak-kenu Európa-bajnokságon két döntőben is érdekelt volt fradista kajakos. Az ifjúsági mezőny K2 500-as versenyszámában Gergő Bálint és Csokor Erik állt rajthoz. A viadalt a fehérorosz páros nyerte, míg Erikék a második helyért vívtak nagy csatát a cseh duóval. Végül a bronzérem jutott a magyar egységnek. Az U23-as korosztály K2 200-as döntőjében Csizmadia Kolos és Varga Márk remek pályát futott. A magyar páros mindössze 38 ezredmásodperccel maradt el a győztes ukrán egységtől, így Európa-bajnoki ezüstérmet szerzett. Az Alapítvány nevében szívből gratulálunk a fiatal ferencvárosi versenyzőknek!