Mándli Benedek EYOF-induló!

Úszó szakosztályunk versenyzője, az Albert Alapítvány által kiemelten támogatott Mándli Benedek a június végi győri versenyen EYOF-szintet úszott.

Június végén Győrben rendezték meg a serdülő országos bajnokságot, amelyen a Ferencváros három versenyzővel, Fehérvári Rékával, Holánszky Laurával és az Albert Alapítvány által kiemelten támogatott Mándli Benedekkel indult. Benedek egy arany- és két ezüstérmet szerzett, a 200 méter pillangón elért 02:03.71-es idejével pedig teljesítette az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra szükséges szintidőt, így ő is ott lesz a július 23-29. között szintén Győrben rendezendő világversenyen. A lányoknál Laura két ötödik és egy hetedik helyet szerzett. Szívből gratulálunk kiemelten támogatott tehetségünknek, és a többi ferencvárosi sportolónak! EREDMÉNYEK ORSZÁGOS SERDÜLŐ BAJNOKSÁG, GYŐR LÁNY 200 m gyors: 7. Holánszky Laura 200 m vegyes: 5. Holánszky Laura 400 m vegyes: 5. Holánszky Laura 800 m gyors: 13. Fehérvári Réka FIÚ 50 m gyors: 2. Mándli Benedek 100 m pillangó: 4. Mándli Benedek 200 m gyors: 2. Mándli Benedek 200 m pillangó: 1. Mándli Benedek 200 m vegyes: 5. Mándli Benedek