Még egy hét!

Szurkolóink és szimpatizánsaink még egy hétig, május 22-ig támogathatják adójuk egy százalékával az Albert Alapítványt.

A 2010-ben alapított Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány legfontosabb célja és vállalt feladata a névadó hírnevének megőrzése, életművének, emlékének, valamint az egyetemes magyar labdarúgó-kultúra és sportemlékek ápolása, leginkább a fiatal, utánpótláskorú sportolók támogatásán keresztül. A Ferencvárosban jelenleg is 34 kiemelkedően tehetséges, komoly eredményeket elérő, hozzáállásukkal és szorgalmukkal is példamutató utánpótláskorú sportoló pályafutását segít egyengetni az alapítvány. Emellett az alapítvány égisze alá tartoznak olyan, immáron hagyományos, a Ferencvároshoz köthető programok, mint a Fradi Családi Nap, a számos sportág utánpótlását felölelő Albert Flórián emléktorna-sorozat (idén a triatlonosok, az akrobatikus tornászok, és női torna szakosztályunk is megrendezte már a sorozat egy-egy fordulóját, a beszámolók elérhetőek ITT, ITT valamint ITT), vagy az Albert Focitábor. Az alapítvány összes tevékenységéről IDE kattintva lehet tájékozódni. Az Alapítvány azonban csak akkor tudja a jövőben is ellátni ezeket a fontos és értékes feladatait, ha az FTC-vel szimpatizáló közösség összefog, és lehetőségeihez mérten segíti munkájukat. Erre a 2017-es adózási időszakban is remek lehetőség az egy százalékos felajánlás! Ezért ezúton kérünk minden ferencvárosi szurkolót és szimpatizánst, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1 százalékával támogassa a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt. Ezt még egy hétig tehetik meg, ugyanis az egyéni vállalkozók és az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett magánszemélyek körébe nem tartozó munkavállalók részére az adóbevallási és az egy százalékról szóló felajánlás rendelkezési határideje 2017. május 22! Az alábbiakban összefoglaljuk a felajánláshoz szükséges technikai részleteket: Az alapítvány alapadatai: Név: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány Székhely: 1091, Budapest, Üllői út 129. Adószám: 18296147-1-43