Egy százalék

A ferencvárosi szurkolók és szimpatizánsok május 22-ig még támogathatják adójuk egy százalékával az Albert Alapítványt.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt 2010-ben alapították. Elnöke 2011. októberben bekövetkezett haláláig maga a névadó, Albert Flórián volt. A Császár halálát követően 2013 májusáig Sipos Jenő vezette elnökként az alapítványt, azóta az alapítók által ekkor jelölt Kubatov Gábor, az FTC elnöke látja el ezt a tisztséget az Albert Alapítvány élén. Az alapítvány legfontosabb célja és vállalt feladata a névadó hírnevének megőrzése, életművének, emlékének, valamint az egyetemes magyar labdarúgó-kultúra és sportemlékek ápolása, leginkább a fiatal, utánpótláskorú sportolók támogatásán keresztül. A Ferencvárosban jelenleg is 34 kiemelkedően tehetséges, komoly eredményeket elérő, hozzáállásukkal és szorgalmukkal is példamutató utánpótláskorú sportoló pályafutását segít egyengetni az alapítvány. Emellett az alapítvány égisze alá tartoznak olyan, immáron hagyományos, a Ferencvároshoz köthető programok, mint a Fradi Családi Nap, a számos sportág utánpótlását felölelő Albert Flórián emléktorna-sorozat, vagy az Albert Focitábor. Az alapítvány összes tevékenységéről IDE kattintva lehet bővebben tájékozódni. Ezúton kérünk minden ferencvárosi szurkolót és szimpatizánst, hogy a jogszabály adta lehetőségekkel élve adója 1 százalékával támogassa a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt. Név: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány Székhely: 1091, Budapest, Üllői út 129. Adószám: 18296147-1-43 Az egyéni vállalkozók és az általános forgalmi adó fizetésére kötelezett magánszemélyek körébe nem tartozó munkavállalók részére az adóbevallási és az egy százalékról szóló felajánlás rendelkezési határideje 2017. május 22.