Már kapható az Albert-könyv!

A Fradi webshopban elővételben már kapható, de november másodikától személyesen is meg lehet vásárolni a Császár 75 című könyvet, amely eddig nem látott fotókkal és nem ismert anekdotákkal eleveníti meg Albert Flórián életútját, különleges személyiségét.

Különleges könyvvel tiszteleg az FTC a 75 éve született Albert Flórián emléke előtt. A Császár 75 című alkotást szurkolóink november 2-tól, szerdától vásárolhatják meg a Groupama Arénánál található Fradi Shopban és a nagyobb Alexandra könyvesboltokban. Az egyetlen magyar aranylabdás életútját, személyiségét, különleges alakját eddig még nem látott fotók hozzák közelebb a könyvben. Albert Flórián testvérének és a Császár gyermekeinek a személyében olyanok mesélnek róla, akik nem klasszis labdarúgóként, sokkal inkább emberként - testvérként és családapaként – tekintettek rá. Az elválaszthatatlan barátok anekdotáin keresztül pedig a mindennapok Császárát is megismerjük: a repüléstől rettegő, a zrikákban verhetetlen Albertet. Megelevenedik a hercegszántói gyermekkor, a 60-as, 70-es évek legendás Fradija, a külföldi túrák hangulata, a Császár életének legfontosabb pillanatai. A Császár 75 című, hiánypótló alkotást 3990 forintért lehet majd megvásárolni a Fradi Shopban, valamint a nagyobb Alexandra könyvesboltokban. A könyvet online is megrendelhetik webáruházunkban, a shop.fradi.hu weboldalon