Köszönjük!

Több millió forint gyűlt össze az Albert Alapítványnak megküldött adófelajánlásokból, amelyek mindegyike az FTC utánpótlásképzését segíti.

Összegezték a 2015. évi adófelajánlásokat, amely szerint több millió forintos összeggel támogatták szimpatizánsaink az Albert Alapítványt. A Császárról elnevezett mentorszervezet számára megküldött adó egy-százalékok hatalmas segítséget jelentenek a ferencvárosi utánpótlás sportolók képzéséhez és felneveléséhez, így az egész Fradi-család nevében köszönjük a támogatást! Az Albert Alapítvány ugyanis a ferencvárosi utánpótlás legnagyobb mecénása, hiszen a legkiválóbb sportolóinkat immár évek óta jelentős összegekkel díjazza. Ösztöndíj programjának keretei közt a legjelentősebb nemzetközi eredményeket szállító egyéni utánpótlás sportolókat, így Török Zsolt birkózót, Kirkov Valentin kajakost, Boncsér Krisztián tornászt és Holánszky Laura úszót állandó támogatásban részesíti. A díjazott sportolók eredményeit ugyanakkor minden évben kiértékelik, így bárki bekerülhet a legjövedelmezőbb kategóriájú támogatási rendszerbe, amennyiben nemzetközi sikerekkel öregbíti klubunk hírnevét. Az Albert Alapítványnál ugyanakkor nem csak az eredmény számít, hiszen klubunk 140 sportolója szociális alapon mentesül a tagdíjfizetési kötelezettség alól, biztosítva ezzel, hogy ne lehessen anyagi gátja a legtehetségesebb sportolók kibontakozásának. Fontos az is, hogy a családi tragédiák sújtotta gyermekeket minden egyéb tényezőtől függetlenül támogatja alapítványunk. Mindemellett a tanulmányok is ösztöndíjat érhetnek, hiszen például a vízilabdázó Vogel Soma személyében egyetemi és nemzetközi eredményei együtt jelentik az Albert Alapítvány által biztosított támogatást. A csapatsportokra egyébként is más rendszer vonatkozik, hiszen nehezebben mérhető az egyén eredményessége és megosztottságot sem szülhet a jó szándék, így a jégkorong, a kézilabda és a vízilabda esetében úgynevezett tehetségkosárral dolgozik alapítványunk, amelybe sportáganként 15 gyermek kerül be. Az adott sportágakhoz értő szakemberek által kiválasztott gyermekek egységesen ugyanazt a támogatást kapják, és a kosár tagjai rendszeresen cserélődnek. Alapítványunk mindemellett különböző programokat szervez a ferencvárosi utánpótlás fellendítéséért, így a rendszeresen megrendezett sportágválasztó napok mellett állandó része a programnaptárnak a Fradi Családi Nap is. A felsorolt tételek érthetően hatalmas összeget emésztenek fel, így rendkívül nagy segítség klubunknak az Önök által felajánlott adó egy-százalékok. Támogatásukat az egész Fradi-család nevében köszönjük!