Tornázni öröm

Vasárnap a Népligetben rendezték meg az Albert Flórián utánpótlás női tornaversenyt.

Május 8-án egész nap teltház volt a népligeti sportközpont tornacsarnokában, ugyanis ott rendezték az FTC Albert Flórián női utánpótlás tornaversenyt. Az eseményen tizenegy egyesület kétszáznegyvennyolc tornásza indult el a csapatversenyen, míg az egyéni megmérettetésen harmincnégyen vettek részt. Természetesen a legtöbb csapattal a Ferencváros nevezett, tizenkét egységben hetvenkét kislány tornázott. A verseny jelmondata „Tornázni öröm” volt, ennek megfelelően szakosztályunk mindent megtett annak érdekében, hogy a résztvevő gyermekeknek emlékezetes maradjon az esemény: a termet lufikkal díszítették fel, minden induló érmet kapott a győztesek pedig kupával távozhattak. A Ferencvárosból Tóth Zoé kapta a legtöbb pontot, így ő kapta az FTC Albert Kupa vándordíjat, amelyet az Albert Alapítvány nevében Albert Magdolna adott át a győztesnek.