Albert-kiállítás Erdélyben!

Visszatérünk Erdélybe! A Fradi-minibusz után ezúttal az Albert Flórián életét és pályafutását bemutató kiállítás látogatható a határon túli magyarok számára.

A határon túli magyarokhoz is ellátogat az Albert-kiállítás. A tárlat az elmúlt napokban Kolozsvárott volt látogatható, míg a legközelebbi állomás a szintén Erdélyben található Sepsiszentgyörgy lesz. A kiállításon ezúttal is meg lehet tekinteni a Császár személyes tárgyait, fotóit, díjait, sportfelszereléseit, valamint a legendás Aranylabdát és az Aranycipőt is. A tárlat nemcsak Albert Flórián pályafutását, hanem teljes életét is bemutatja. A kiállítás a sepsiszentgyörgyi Lábasházban látogatható augusztus 27-től egészen szeptember 14-ig! Az FTC rövid kihagyás után tér vissza Erdélybe, hiszen nemrégiben a Fradi-minibusz állomásozott Tusnádfürdőn. Az Albert-kiállítás Sepsiszentgyörgyön nem fejezi be körútját, hanem Csíkszereda felé veszi az irányt. A részletekről a közeljövőben minden információt elolvashatnak a fradi.hu-n.