Egy százalék

Klubunk a ferencvárosi szurkolók és szimpatizánsok adófelajánlását kéri.

A jogszabály adta lehetőségekkel élve minden ferencvárosi szurkoló és szimpatizáns adója 1 százalékával támogathatja a Ferencvárosi Torna Club központi alapítványát, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítványt. A tavalyi évben alapítványunk segítségével 192 gyermek kapott szociális alapon havi tagdíjtámogatást, de kiemelt figyelmet szenteltünk azoknak is, akik kimagasló eredményeket értek el a Ferencvárosban. Emellett azokat a sportolókat is segítettük, akik családi, tanulmányi okok, vagy sérülés miatt pályáztak támogatásra. 2014-ben hét utánpótláskorú versenyt, illetve kupát rendeztünk, az Albert Flórián Emlékkiállítást nyolc helyszínen mutattuk be - az ország határain belül és kívül egyaránt. Nagy sikerrel rendeztük meg a már hagyományosnak mondható Fradi Családi Napot augusztusban, míg karácsony közeledtével a gyerekek nagy örömére a Fradi Mikulás is meglátogatott minket, aki közel 1000 gyermeknek kedveskedett ajándékkal. Célunk, hogy 2015-ben is tovább folytassuk ezeket az akciókat, sőt, idén szeretnénk még nagyobbakat álmodni. Ezek közül az egyik legfontosabb a tehetséggondozó kosár elindítása lesz, amely valóban mérföldkő lehet utánpótlás szakosztályaink életében. Sok tehetséges sportolónknak adhat még nagyobb lökést a sikerek felé. Neve: Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás és Sportalapítvány Székhelye: 1091, Budapest, Üllői út 129. Adószáma: 18296147-1-43 Bizalmukat és támogatásukat köszönjük. A szükséges nyomtatványt a kézhez kapott adóbevallási csomag részeként kapják meg szurkolóink. Az adóbevallást és az egy százalék felajánlását online is ki lehet tölteni. Ehhez előbb ezt a programot kell letölteni, majd ezt a nyomtatványt kitölteni.