Elismerések

Öt fiatal sportolónkat díjazta az Albert Alapítvány, Deák Zoltán pedig életműdíjat kapott.

Öt fiatal sportolónk vehetett át díjat az Albert Flórián Alapítványtól a 2014-es évben elért utánpótlás eredményeikért. Török Zsolt birkózónk augusztusban bronzérmes lett a zágrábi junior-világbajnokságon, valamint tagja volt csapatbajnoki címet szerzett együttesünknek. Vogel Soma és Vogel Simon a magyar U18-as férfi vízilabda-válogatottal világbajnoki aranyérmet szerzett az isztambuli tornán. Pohl Zoltán és Kolozsi Marcell pedig azért vehették át a díjat, mert mindketten tagjai voltak az U19-es pólóválogatottnak, amely második lett a grúziai Európa-bajnokságon. Az utánpótlás-sportolók elismerése mellett az Albert Flórián Alapítvány idén is átadta életműdíját, amelyet ezúttal Deák Zoltán kapott, aki 1957 óta tagja a Ferencvárosnak. Deák Zoltán, miután abbahagyta az aktív sportolást, a tanítás mellett edzőnek állt a Fradi torna szakosztályánál. Az évek alatt tanítványai több mint kétszáz bajnoki címet nyertek a hazai bajnokságokban, jelenleg őt tartják a legidősebb aktív edzőnek.