Szabados Noémi bronzérmes a junior Eb-n!

Tehetséges versenyzőnk az utolsó pillanatban befejezett akcióval győzött 3-2-re a kisdöntőben.

A spanyolországi birkózó junior Európa-bajnokság keddi napján két fradista versenyző lépett szőnyegre, ám sem Váncza Istvánnak, sem Bak Gergelynek nem jött össze az éremszerzés.

Csütörtökön tehetségünk, Szabados Noémi szereplésével folytatódott a kontinensviadal fradista érintettségű része. A 65 kilogrammban versenyző Szabados a negyeddöntőben 8-5-ös győzelmet aratott a török Asli Demirrel szemben, ám a négy között tussal kikapott az ukrán Anasztaszija Lavrencsuktól. Így a bronzéremért küzdhetett meg, a kisdöntőt pedig az olasz Elena Esposito ellen izgalmas összecsapáson, egy utolsó pillanatban befejezett akcióval nyerte meg 3-2-re, így bronzéremmel térhetett haza.

(Fotó: birkozoszov.hu)

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!