Éremeső a hazai rendezésű Albert Kupán

Az FTC atlétika szakosztálya 15 éremmel zárta a Népligetben megrendezett Albert Kupa minősítési versenyt.

A hétvégén az FTC-MVM Sportközpontban rendezték meg az Albert Kupa Atlétikai Minősítési Versenyt. Az FTC saját rendezésű viadalán sok ferencvárosi felnőtt és utánpótlás atléta indult és az érmek mellett többen egyéni csúcsot futottak, illetve ugrottak.

A felnőttek között Kovács Dániel 100 és 300 méteren nyert aranyérmet, Szabó László és Kuti Nikolett 200-on lett első. Az újonc-serdülő korosztályban Holczer Norbert egyéni csúccsal, 1.60 méterrel megnyerte a magasugrást, de ugyanebben a számban szintén egyéni legjobbjával végzett az élen (1.52 m) T. Kovács Adrienn, míg a fiúk 80 méteres síkfutásában Csúri Bálint állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

Atlétika szakosztályunk összesen 15 érmet, köztük hét aranyat, öt ezüstöt és három bronzot nyert.

„Először rendeztük meg ezt a versenyt és nagyon örülünk, mert megmondom őszintén nem számítottunk ennyi versenyzőre. A fradisták jól szerepeltek, elégedett voltam mindenkivel és annak ellenére, hogy a szabadtéri szezon most kezdődött, az időeredmények is remekül alakultak. Szeretném megköszönni az Albert Alapítvány támogatását, nagyon sokat segítettek abban, hogy megrendezzük ezt a versenyt és nagyon remélem, hogy jövőre ugyanitt egy ugyanilyen nívós viadalt rendezhetünk” – mondta szakosztályvezetőnk, Vágóné Solti Mária.

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!