Szabados: Nem volt időm gondolkozni

Szabados Noémi az utolsó másodpercekben szerezte meg a bronzérmet az U23-as Európa-bajnokságon!

Szabados Noémi drámai mérkőzésen lett bronzérmes az újvidéki U23-as birkózó Európa-bajnokságon!

Mind Noémi, mind ukrán ellenfele vezetett a mérkőzésen, 2-0 után 2-4-es fordítás következett, majd egyenlített birkózónk, ami már bronzot ért volna. 20 másodperccel a vége előtt azonban Noémi nehéz helyzetbe került, ugyanis Lavrencsuk 6-8-ra módosította az állást. Versenyzőnk azonban nem adta fel: 3, azaz 3 másodperccel a vége előtt egy mögé kerüléssel egyenlített, így az utolsó akcióval lett győztes Noémi!

- Fordulatos mérkőzés volt, mindketten vezettünk, majd a vége előtt 20 másodperccel az ukrán ellenfelem két pontos előnyre tett szert. Ilyenkor nincsen ideje gondolkozni az embernek, egyszerűen mindent meg kell próbálni a hátralevő időben. Végül sikerült kiszednem a lábát, majd mögé is kerültem, és ezzel meglett a bronzérem. Elsőéves vagyok, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült felállnom egyből a dobogóra az Európa-bajnokságon! - értékelt Noémi.

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!