Díjazták a fiatalokat

Idén is három kajakosunkat díjazta a Kovács István Alapítvány.

Az alapítvány fő célja, hogy támogassa a tehetséges fiatalok oktatását és sportpályafutását, kiemelten a magyar sikersportágnak számítói kajak-kenu utánpótlás versenyzőit.

A korábbi évekhez hasonlóan a Kovács István Alapítvány kuratóriuma idén is díjazta azokat a fiatalokat, akik kiemelkedő tanulmányi-, sport-, művészeti és közösségi munkában értek el kiváló eredményeket az elmúlt évben. A Művészetek Palotája Üvegtermében megrendezett ünnepségen a 37 díjazott körül az FTC-Rekontir kajak-kenu szakosztályának három nagy tehetsége, Fekete Dorina – aki a múlt héten szintén díjat kapott a Ferencvárosi Sportgálán –, Keresztes Kristóf (a képen balról az első) és Gazdag Marcell (a képen jobbról a második) is elismerésben részesült.

A díjazottakhoz a támogatás az Albert Alapítvány közreműködésével jutott el.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!