Balázs Krisztián ezüstérmes talajon

Az FTC-Telekom tornásza, Balázs Krisztián második helyen végzett a talaj döntőben, a Buenos Airesben zajló ifjúsági olimpián.

A vegyes csapatban nyert aranyérem után egyéni medált is szerzett a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián Balázs Krisztián! Az FTC-Telekom fiatal tornásza 13.600 pontot kapott gyakorlatára, ez pedig az ezüstéremre volt elég a kiváló színvonalú fináléban. Balázs Krisztiánt csak az egyéni összetettben is aranyérmes japán Kitazono Takeru előzte meg, míg a bronzérem az orosz Szergej Najdiné lett. Kiki számára nem ért véget a Buenos Aires-ben zajló olimpia, hiszen több finálé is vár még rá. Krisztiánnak négy számban, talajon, korláton, nyújtón és egyéni összetettben szurkolhatunk a következő napokban. "A finálékat mindig az dönti el, hogy az adott pillanatban ki tud jobban teljesíteni. A bekerüléshez képest jobb eredménye is lehet, ha rontanak a többiek, de az is benne van, hogy ő hibázik most egyet. Az mindenesetre örömteli, hogy most egy nap alatt csinálják a hat szert. Fejben teljesen ott van, reméljük, kitart a formája, az akarata."