Balázs Krisztián ifjúsági olimpiai bajnok!

Az FTC-Telekom tornásza is tagja volt a Buenos Aires-ben zajló Ifjúsági Olimpián aranyérmes vegyes csapatnak!

Csodálatosan alakult a szerda este a Ferencváros tornászának, Balázs Krisztiánnak (a kis képen az álló sorban jobbról az első) a Buenos Aires-i Ifjúsági Olimpiai Játékokon. Versenyzőnk egy pompás nyújtógyakorlatot mutatott be, amelyre 13.366 pontot kapott. Ezzel sokáig vezetett, végül a második helyen jutott be a fináléba, csupán az egyik nagy vetélytárs, a japán Kitazono Takeru előzte meg. Ennek az eredménynek köszönhetően Kiki a kilencedik helyen végzett az egyéni összetett selejtezőjében, így ebben a sorozatban is döntős lett! Krisztiánnak négy számban, talajon, korláton, nyújtón és egyéni összetettben szurkolhatunk a következő napokban! A remek estének azonban korántsem volt vége. Rendhagyó módon tornában egy speciális csapatversenyt is rendeztek, amelyben összesorsolták az összes ifjúsági olimpián szereplő szakágban, tehát a férfi és női szertornában, a ritmikus sportgimnasztikában, sportakrobatikában és trambulinon induló versenyzőket az egyéni összetettben elért addigi eredményeik alapján 12 fős csoportokba. Krisztián a négyszeres olimpiai bajnok amerikai, Simone Bilesról elnevezett narancscsapatba került, amely aranyérmes lett a 12 összeállított csapat közül!

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!