Ilyen volt a Fradi Családi Nap

A változatos időjárás ellenére is kiváló hangulatban telt a VII. Fradi Családi Nap a Népligetben – GALÉRIA, VIDEÓK!

Évek óta hagyomány, hogy együtt búcsúztatja a nyarat a Fradi Család. A korábbi alkalmakkal ellentétben a hetedik Fradi Családi Napon nem ideális időjárási körülmények fogadták a családtagokat, de jó hangulatban így sem volt hiány. Szeptember 2-a igazi Fradi Nap, ugyanis a Családi Nap után 18 órától listavezető labdarúgócsapatunk a MOL Vidi FC ellen játszik rendkívül fontos rangadót az NB I 7. fordulójában. Az egész napos népligeti rendezvény 17 órakor véget ért, így érdemes összekötni a két programot és a Családi Nap után kilátogatni a Groupama Arénába és kiszurkolni csapatunk győzelmét a címvédő ellen! A VII. Fradi Családi Napról bővebb riportot láthat a Fradi TV legújabb adásában kedden az M4 Sporton.