Időpontváltozás!

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a hétvégére tervezett Fradi Családi Napot időjárási okok miatt egy héttel később, szeptember 2-án vasárnap rendezik meg!

Amint arról beszámoltunk, az Albert Alapítvány idén is megrendezi az FTC Népligeti Sportközpontban a Fradi Családi Napot. Ezúton tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy az eredetileg augusztus 26-a vasárnapra tervezett rendezvényt a szervezőknek el kell halasztania, ugyanis a meteorológiai előrejelzések szerint vasárnap kedvezőtlen időjárás, lehűlés, sok eső és erős széllökések várhatóak. A rendezvényt egy héttel később tartják meg, így az új időpont 2018. szeptember 2.-a vasárnap 9.00 Az előzetesen meghirdetett program előreláthatólag nem változik! Várunk mindenkit a VII. Fradi Családi Napra az FTC Népligeti Sportközpontba, szeptember 2-án, vasárnap reggel 9 órától! A belépés ingyenes!