Sikerek a Népligetben

Remek eredményekkel zárult az FTC akrobatikus torna szakosztályának saját rendezésű országos pontszerző versenye, a 14. Fradi Kupa Albert Flórián Emlékverseny.

A hétvégén immáron 14. alkalommal rendezte meg a Ferencvárosi Torna Club akrobatikus torna szakosztálya országos pontszerző versenyét, a Fradi Kupa Albert Flórián Emlékversenyt. Az esemény nem csak a szervezés, de az eredmények tekintetében is sikeres volt. Az FTC majdnem minden induló egységének sikerült a dobogóra állnia, hat egységünk pedig az élen zárta a versenyt! A legkisebbeknél, a manó korcsoportban két ifjú akrobatikus tornászunk, Fábián Lili és Szuhány Alíz álltak helyt, a 8. és a 10. helyen zártak. Az újonc vegyes párosok mezőnyében Dán Zsófia és Tóth Szabolcs begyűjtötték a győzelmet, akárcsak a gyermek női párosoknál a Dimeth testvérek, Nikolett és Luca, a serdülő hármasoknál Horváth Emília, Buzási Anna és Király Jázmin, a 11-16 éves női párosoknál Ozsvár Klára és Buzási Éva, a 11-16 éves hármasoknál Győrffy Fanni, Varga Borbála és Vajna Lilla, valamint a 11-16 éves vegyes párosoknál világbajnoki résztvevő egységünk, Vadász Heléna és Nyári Zsolt. Rajtuk kívül két egységünk versenyzett még, a gyermek női párosoknál Csintalan Emese és Móricz Tünde a 6., míg a Youth női hármasoknál Szövetes Julianna, Pete Alexandra és Nagy Enikő az 5. helyen végzett. A versenyről készült képgaléria megtekinthető a szakosztály Facebook oldalán itt: goo.gl/PXGcuk