Tökölön a kiállítás

Május 25-től közel egy hónapig Tökölön látható az egyetlen magyar aranylabdás futballista relikviáiból összeállított Albert Flórián Emlékkiállítás.

Az Albert alapítvány jóvoltából az Albert Flórián Emlékkiállítás az elmúlt időszakban több mint húsz helyszínen volt megtekinthető, még a Felvidékre is ellátogatott. Az egyetlen magyar aranylabdás futballista személyes tárgyaiból és ereklyéiből összeállított tárlat ezúttal ismét útra kel a Népligetből! Május 25-én, pénteken a tököli Városi Sportcsarnokban tartják a 25. Albert Flórián Emlékkiállítás megnyitóját. A megnyitó előtt köszöntőt mond Hoffman Pál, Tököl város polgármestere, korábbi válogatott kézilabdázó, valamint a Tököl VSK elnöke, a korábbi válogatott labdarúgó Hamar István. A köszöntőt követően ünnepi megemlékezést tart Szilágyi István korábbi magyar és világválogatott kézilabdázó, majd hivatalosan is megnyitja a kiállítást Albert Flórián lánya, az Albert Alapítvány ügyvezetője, Albert Magdolna. A tárlat június 17-ig ingyenesen tekinthető meg a Tököl Városi Sportcsarnokban. Nyitvatartás: hétfő-péntek 10-19 óra között, szombaton 14-18 óra között, vasárnap 9-10 óra között. Helyszín: Tököl Városi Sportcsarnok, 2316 Tököl, Aradi utca 56.