Hétvégén Családi Nap

Második alkalommal kerül megrendezésre az Albert Alapítvány szervezésében a Fradi családi és sportnap.Színes programok és remek zenei koncertek várnak minden érdeklődőt augusztus utolsó napján, a népligeti FTC komplexumban.

2013. augusztus 31-én, szombaton immár második alkalommal kerül megrendezésre a Fradi családi és sportnap. Az Albert Alapítvány fővédnökletével megvalósuló esemény számtalan színes programmal várja az érdeklődőket.

A teljesség igénye nélkül: 9-18 óráig lesz többek között élő csocsóbajnokság, akadálypálya, mászófal, kapuralövő-verseny, de a kisebb gyerekek akár az ugrálóvárban is eltölthetik a délutánt.

Eközben a Nagyszínpadon remek koncertek szórakoztatják majd vendégeinket: fellép a Zorall, Hevesi Tamás, az Abrakazabra és a Roy és Ádám zenekar is.

A II. Fradi családi és sportnapra kilátogatók találkozhatnak klublegendáinkkal illetve az FTC szakosztályok képviselőivel.

A Fradi Múzeum létesítménytúrát szervez 10 és 15 óra között, amit múzeumlátogatással is összekötnek.

A belépés mindenki számára ingyenes!

Az esemény részleteiről folyamatos tájékoztatást adunk a fradi.hu-n.

II. Fradi családi és sportnap
Időpont: 2013. augusztus 31., szombat, 9:00-18:00
Helyszín: Népligeti FTC komplexum (1101 Budapest, Vajda Péter utca 48-51.)Mikulás a Népligetben

A Népligeti Sportközpontban járt a Mikulás, aki sok fradista gyereknek adott ajándékot.

A Császár emléke

Albert Flórián 51 évvel ezelőtt, 1967. december 4-én nyerte el az európai labdarúgás legrangosabb egyéni elismerését, az Aranylabdát.