Adományozás

A személyi jövedelemadó 1% felajánlása nem kerül semmibe, ugyanakkor nagyon sokat segíthet vele. Az adó 1% felajánlására minden olyan magánszemély jogosult, akinek adófizetési kötelezettsége van, és jövedelemadóját határidőre maradéktalanul befizette a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak, vagy részletfizetési, vagy fizetési halasztási engedélye van a NAV-tól.

Az FTC klubalapítványa, az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány ezúttal is mozgalmas évet zárt. Az Albert ösztöndíj rendszernek köszönhetően ebben az évben is több tucat fiatal és sikeres sportolónk részesült támogatásban. Az Albert Kiállítás ezúttal az „50 éves az Aranylabda” kiállítás részeként mutatta be legendánk életútját és sikereit. Emellett számtalan sikeres rendezvény megszervezésében működött közre az alapítvány, elég csak az FTC Családi és Sportnapra, a Mikulás Napra vagy az Albert Utánpótlás tornákra gondolni, amely az U9-es labdarúgótorna mellett immár több sportágat is felölel.

Az Albert Flórián Labdarúgó Utánpótlás- és Sportalapítvány támogatja a Ferencvárosi Torna Club legsikeresebb és legtehetségesebb utánpótláskorú versenyzőit. Tavaly 152 utánpótlás-sportolót támogatott az alapítvány, többek között a 2018-as Ifjúsági Olimpián három érmet szerző tornászunkat, Balázs Krisztiánt is. Mellettük többen részesültek szociális támogatásban, az ebben résztvevők tagdíjának 50%-át az Alapítvány állta.

Hivatalos információk adója 1%-nak felajánlásához:

Benyújthatja elektronikus úton:

- az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
- az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 18EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíros formában postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen, illetve meghatalmazott útján nyújthatja be:

- a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
- az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon,
- a 18EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
- amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2019. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a 2019. május 20-ai határidő jogvesztő.

Ezen a linken elérheti az EGYSZA lapot kiegészítve az Albert Alapítvány adószámával! Támogatást előre is köszönjük!

Így készül a reklámarc

Balázs Krisztián a 2019-es, győri junior torna világbajnokság reklámarca lett. Kiki szeretne ehhez méltó gyakorlatokat bemutatni a versenyen - VIDEÓ!

Megújult külső, értékálló tartalom

Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban május 12-ig látható az Albert Flórián Emlékkiállítás. A tárlat megújult köntösben mutatja be a Császár életét és pályafutását - VIDEÓ!